YAĞMURDERE ESKİ DEĞİRMEN YAĞMURDERE ESKİ DEĞİRMEN
Özel Nilüfer Safvet Koleji bilim ve sanattaki başarılarına sporda aldığı derecelerle devam ederek adından söz ettirmeye devam ediyor.

Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve İnegöl Belediyesi'nin ortaklaşa düzenlediği 'Okullararası Masa Tenisi Şampiyonası'nda, Safvet Koleji öğrencileri küçükler kategorisinde turnuvaya katılan 45 okul arasında ilçe birincisi oldu.

Okulun masa tenisi takımı yapılan zorlu grup maçlarından başarılı sonuçlar elde ederek birinci olarak gruptan çıktı. Devam eden eleme maçlarında rakiplerini bir bir yenerek finale adını ve finaldeki rakibini de yenen masa tenisi takımı oyuncuları, kupa ve madalyalarını İlçe Kaymakamı Aziz İnci’nin elinden aldı.

        Okul Müdürü İsmail Göbül, yaptığı açıklamada, öğrencilerinin başarısının kendilerin çok sevindirdiğini belirtti. Okul olarak öğrencilerin ders başarılarının yanında sosyal ve sportif alanlarda da çalışmalarını ve başarılara ulaşmalarını istediklerini kaydeden Göbül, "Çeşitli kulüp çalışmalarıyla öğrencilerimizi en güzel şekilde yetiştirmek için çalışmalarımız devam ediyor. Bu şampiyonada kulüp çalışmalarının meyvelerini toplamaya başladık. Bu vesileyle öğrencilerimizin ailelerini ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ediyorum.” dedi.




Editör: TE Bilisim