TRABZON'DA TEMEL'İN KARDEŞİNDEN DAHA İLGİNÇ HİKAYE! TRABZON'DA TEMEL'İN KARDEŞİNDEN DAHA İLGİNÇ HİKAYE!
Sakarya Sanayici ve Girişimci İşadamları Derneği (SAGİAD) İş Kadın Kolları Kulübü, iş kadınlarını dernek binasında bir araya getirdi.

23 iş kadının katıldığı toplantıda konuşan kulüp başkanı Serap Yılmaz, kadınların daha çok iş hayatında olmaları için çeşitli programlar düzenleyeceklerini söyledi. Yılmaz “Sakarya’da şirketlerimizde çalışan, iş veren ,yönetici ve görevli bir çok kadınımız bulunmaktadır. Kadınlarımızın iş hayatındaki başarılarının artırılması ve sosyal yaşamdaki etkinliklerinin çoğaltılması amacı ile SAGİAD İş Kadınları Kulübü olarak bizler bir çok faaliyet yapmayı amaçlıyoruz” dedi.

İş dünyasında yer alan her kadının aslında ailenin temeli ve hayatın her alanında etken rol modeller olduğunu vurgulayan Yılmaz, kadınlara verilmesi gereken değerin bu sebeple daha da önemli olduğunu kaydetti.

İş kadınlarından Elif Yıldız, Tuğba Atak ve İlknur Çakar’da bir araya gelmekten duydukları memnuniyeti ifade etti. Yıldız “Çalışan kadın üretir, üreten kadın işini sever, işini seven her kadın, sadece işini değil, hayatı başarır” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim