YAĞMURDERE ESKİ DEĞİRMEN YAĞMURDERE ESKİ DEĞİRMEN
Artvin Şahika Eğitim Kurumları'na bağlı Özel Şahika Salih Kalkavan İlköğretim Okulu öğrenci velileri tarafından Çayeli 75. Yıl İMKB Yatılı İlköğretim Bölge Okulu (YİBO) öğrencileri ziyaret edildi.
Okul Müdürü İsmail Akgül, okulda görevli öğretmenler ve okulda eğitim gören öğrenci annelerinin ‘Anneler Birliği’ adı altında kurduğu grupta yer alanlar YİBO’daki birçoğu kimsesiz olan ve eğitimleri için ailelerinden uzakta kalan çocukları unutmadı. Şahikalı anneler, gönül köprüsü kurmak, kardeşliği yaşatmak adına ziyaret ettikleri YİBO öğrencilerine evlerinde hazırladıkları yiyecekleri ikram ederek çeşitli hediyeler verdi. Anneler ve YİBO öğrencileri ziyarette bol bol fotoğraf çektirdi.
Akgül, “Eğitimleri için ailelerinden uzakta kalan ve kimsesiz çocukların da yer aldığı YİBO’da öğrenci kardeşlerimizi ziyaret etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Okulumuzda eğitim gören öğrenci annelerinin evlerinde hazırladıkları yiyecekleri ve aldıkları hediyeleri YİBO öğrencilerine sunduk. Bir günlük de olsa öğrencilerimize aile ortamını yaşatmaya çalıştık. Onların gözlerindeki mutluluğu görmek bizlere yetti. Başarıları kadar sosyal sorumluluk faaliyetleriyle de adından sıkça söz ettiren okulumuz bu tür ziyaretlerini sürdürecektir. Yakın bir zamanda YİBO’daki öğrencileri okulumuzda ağırlayacağız.” dedi.

Editör: TE Bilisim