LAVANTA KOKULU KÖY LAVANTA KOKULU KÖY
Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, oturduğu evi yanan Ömer ve Sultan Çıtak çiftini ziyaret ederek, ailenin her türlü ihtiyaçlarını gidereceklerini belirtti.

        Türkiye Muhtarlar Federasyonu Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Muhtarlar Derneği Başkanı Ökkeş Titiz ile Savcılı Mahallesi’nde oturan Çıtak ailesini ziyaret eden Başkan Tahmazoğlu, aileye Sosyal Market'te her türlü ihtiyaçlarını karşılamaları için Şefkat Kart' verdi. Tahmazoğlu, aileye bundan sonra da her türlü yardımı yapacaklarını söyledi.

        Muhtarlar ile koordineli olarak hareket ettiklerini belirten Tahmazoğlu, evi yanan ailenin buzdolabı ve diğer ihtiyacı olan beyaz eşyalarını verdikleri kaydetti. Tahmazoğlu, “Bundan sonra ailemizin oturduğu evin boyasını yaparak, kapı ve pencerelerinin yapılmasına yardımcı olacağız. Ailemizin çocukları askerde olduğu için asker ailelerine yaptığımız nakdi yardımı bu ailemize de yapacağız. Her ay 218 TL para ödenecektir. Böylelikle ailemizin yaralarını sarmış olacağız. Ailemize geçmiş olsun diyor, muhtarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

        Türkiye Muhtarlar Federasyonu Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Muhtarlar Derneği Başkanı Ökkeş Titiz ise elektrik kontağından çıkan yangın sonucu kirada oturan 6 çocuklu Çıtak ailesinin mağdur olduğunu ifade etti. Titiz, “Başkanımıza bu konuyu ilettiğimde hemen harekete geçerek, ailemizi evinde ziyaret etti. İhtiyaç sahibi çaresiz bir durumda olan bu ailemizin ihtiyaçlarını karşılıyor. Sosyal belediyeciliği sözde değil özde gerçekleştiren Başkanımıza çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim