LAVANTA KOKULU KÖY LAVANTA KOKULU KÖY
Adana Sağlık Mensupları Derneği (SAMEDER) sağlıklı bir yaşam için bilgilendirme ve sağlık tarama faaliyetlerini sürdürüyor.

Dernek üyeleri, bu kapsamda Sarıçam ilçesine bağlı İncirlik Mahallesi’nde ücretsiz eğitim verilen Sarmer Eğitim Merkezi’ne giden öğrencileri ağız ve diş taramasından geçirdi.

Diş Hekimi Burak Özel, eğitim merkezine gelen öğrencilere önce ağız ve diş sağlığıyla ilgili bilgi verdi. Çocuklara yapmaları gerekenleri tek tek anlatan Burak Özel, ağız ve diş sağlığının tüm bireyler için büyük öneme sahip olduğunu belirterek, dişlere gösterilen özenin ileriki yaşlardaki oluşabilecek sorunları engellediğine dikkat çekti.
Burak Özel, "Sağlıklı ve bilinçli bireyler yetiştirmek için eğitim merkezindeki öğrencilere yönelik ücretsiz ağız ve diş taraması yapıyoruz. Gerekli uyarıları yaparak öğrencilerimizi diş hastalıkları konusunda bilgilendirdik." dedi. Sağlıklı bir yaşam için diş fırçalama alışkanlığının kazandırılmasının önemine vurgu yapan Diş Hekimi Özel, ağız ve diş tarama faaliyetlerinin devam edeceğini söyledi.

Editör: TE Bilisim