Erzurum Horosan'da halk otobüsü şarampole uçtu! Ölü ve yaralılar var Erzurum Horosan'da halk otobüsü şarampole uçtu! Ölü ve yaralılar var
MHP Konya milletvekili adayı Prof. Dr. Sevil Sargın adaylığı ile ilgili basın açıklaması yaptı. Sargın, "Cümle alem görecek ki bizler millete hizmet yolunda Konyamızda destan yazacağız." ifadelerini kullandı.

Sevil Sargın yaptığı açıklamada, şu ifadelere yer verdi: "Çok değerli hemşerilerim, TBMM 25. Dönem Milletvekili Genel Seçim’inde Milliyetçi Hareket Partisi’nden Konya ilinde 5. sırada milletvekili adayı olarak gösterildim. Şahsıma yönelik bu teveccühten dolayı partime teşekkür ediyorum. Millete hizmet yoluna talip olduğum bu gün de Milliyetçi Hareket Partisi'nin bir neferi olarak üzerime düşen görevi başarmak için azimle çalışacağım. Dava arkadaşlarımla birlikte çıktığımız bu yolda belirlediğimiz hedefe kolaylıkla varacağımızdan asla şüphem yoktur. Cümle âlem görecek ki bizler millete hizmet yolunda Konyamızda destan yazacağız. Bu yüce milletin teveccühüne talip olanların, bu teveccühe layık olmak gibi bir borcu da vardır. Allah bu yola çıkanları utandırmasın. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun. Zafer ancak inananlarındır."

Editör: TE Bilisim