MARAŞ'IN BAĞLARI ÖKSÜZ KALDI! MARAŞ'IN BAĞLARI ÖKSÜZ KALDI!
Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’in Basın İlan Kurumu (BİK) Müdürü Özgür Topaloğlu’nu ziyaretinde, sarı basın kartlı gazetecilerin belediye otoparklarının tamamından ücretsiz yararlanacağı açıklandı.

Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Basın İlan Kurumu Müdürü Özgür Topaloğlu’nu makamında ziyaret etti. Bu ziyaretin geç kalınmış bir ziyaret olduğunu belirten Başkan Akdemir, basının önemine değinerek Topaloğlu’na çalışmalarında başarılar diledi.

Toplumun aydınlatılması ve bir takım eksikliklerin görülmesi açısından basının çok önemli rol üstlendiğini ifade eden Akdemir, "Bu çok kutsal bir görev. Ancak bu güzel vazifeyi yaparken basın ahlak ilkelerinin de göz ardı edilmemesi gerekiyor. BİK’in Zonguldak’a gelmesi basınımıza çok şey katmıştır, katmaya da devam edecektir." dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren BİK Müdürü Özgür Topaloğlu da "Zonguldak’a geldiğimiz ilk aşamada ciddi sıkıntılar yaşadık. Bunu iyi niyetle aşılabileceğini düşündük. Arkadaşlarımızla güzel bir iletişim sağladık. Ben inanıyorum ki Zonguldak’ta basın daha güzel noktalara gelecektir." diye konuştu.

TOPLANTIDA GAZETECİLERE MÜJDE

Toplantıda daha önce gazetecilerden kendisine gelen bir talebi gündeme getiren BİK Müdürü Topaloğlu, gazetecilerin görevini yerine getirirken yaşadığı otopark problemini dile getirdi. Topaloğlu, bütün belediye otoparklarının sarı basın kartı sahibi gazetecilere ücretsiz olmasını talep etti. Başkan Akdemir ise uygulamanın başlatılması için talimat vereceğini kaydetti.

Editör: TE Bilisim