MARAŞ'IN BAĞLARI ÖKSÜZ KALDI! MARAŞ'IN BAĞLARI ÖKSÜZ KALDI!
Sarıçam Belediyesi tarafından ‘Şehitlerimize Dua’ etkinliği yapıldı. Belediye Başkanı Bilal Uludağ, ülkesi için canını veren şehitleri anma adına böyle bir etkinliği düzenlediklerini belirtti.

Kozan Yolu Otoban kavşağında Çanakkale Şehitler Anıtı yanında bulunan alanda gerçekleştirilen etkinliğe Sarıçam Selediye Başkanı Bilal Uludağ’ın yanı sıra MHP İlçe Başkanı Mehmet Koca, Sarıçam Ülkü Ocakları Başkanı Kerem Kurt, meclis üyeleri, muhtarları ile yaklaşık 5 bin kişi katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından program, Kur’an-ı Kerim tilaveti ile devam etti. Etkinlikte konuşan Sarıçam Belediye Başkan Bilal Uludağ, “Bugün burada vatan, bayrak ve ezanın bu semalarda hiç susmaması için mücadele eden ve bu uğurda canlarını feda ederek bu toprakları vatan yapan Anadolu’nun yiğit delikanlılarını rahmet ve minnetle anmak ve onların anılarına saygı ifade etmek için toplandık." dedi.

Başkan Bilal Uludağ, 20 Temmuz 2015’ten itibaren başlayan saldırılarda asker, polis, korucu olmak üzere güvenlik güçlerinden 155, sivillerden de 66 kişinin hayatını kaybettiğini belirterek, “Körpe kuzularımız kalleşçe bomba ve kurşunlarla katlediliyor. Ancak bizi yıldıramazlar. Devlet, vatan ve millet için; ecdat vatanımıza saldıranlara haddini bildirmek için, teninde canı, kalbinde imanı, dizinde dermanı bulunan hepimiz sonuna kadar mücadele edeceğiz.” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim