Erzurum Horosan'da halk otobüsü şarampole uçtu! Ölü ve yaralılar var Erzurum Horosan'da halk otobüsü şarampole uçtu! Ölü ve yaralılar var
Memur Sen’e bağlı Enerji Bir Sen'in Yeşilırmak Samsun Şube Başkanlığı'na sendikanın İl Temsilcisi Selahattin Öztürk, 97 delegeden 54’ünün desteğini alarak seçildi.

Devlet Su İşleri (DSİ) 7. Bölge Müdürlüğü Konferans Salonu’nda gerçekleşen Enerji Bir Sen Yeşilırmak Samsun Şubesi’nin 1. Olağan Genel Kurul Toplantısı’na, Enerji Bir-Sen Genel Başkan Yardımcıları Mehmet Doğan, Zahit Borak ve Gazi Çelik, Memur-Sen Samsun İl Başkanı Necdet Güneysu ve birçok sayıda sendika başkanı ile üyesi katıldı. Genel kurul toplantısında sendika başkanları söz alarak çeşitli açıklamalar yaparken, daha sonra seçime gidildi. 97 delegenin oy kullandığı seçimli genel kurul toplantısında, Enerji Bir Sen İl Temsilcisi Selahattin Öztürk 54 delegenin oyunu alarak 43 oy alan Mehmet Cesur'a karşı seçimi kazandı.

"SORUNLARA KAYITSIZ KALMADIK "
Enerji Bir Sen Yeşilırmak Samsun Şube Başkanlığı görevine seçilen Selahattin Öztürk daha sonra yaptığı konuşmada yeni kurulan bölge statüsü taşıyan şubenin Ordu, Amasya, Sinop, Tokat ve Samsun’da hizmet vereceğini belirterek şunları kaydetti; “ Bu ilerdeki üye sayımız 550 civarındadır. Sendikacılığımızla geçen 11 yılımıza baktığımızda hem memurların yeni haklar kazanmasında hemde toplumun tüm kesimlerinde yaşanan sorunlara kayıtsız kalmayarak bu konularda büyük aşamalar kaydedilmesine öncü olduk. “

Enerji Bir Sen Yeşilırmak Samsun Şube Başkanlığı'nın yönetim kurulu şu şekilde oluştu; "Selahattin Öztürk, Mehmet Aydan, Mustafa Köhneli, Hasan Aydın, Faruk Akıncı, İsmail Ünal, Yahya Çelik "







Editör: TE Bilisim