ELAZIĞ BELEDİYESİ BU HAKSIZLIĞI DÜZELTMELİDİR! ELAZIĞ BELEDİYESİ BU HAKSIZLIĞI DÜZELTMELİDİR!
Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı ve Saadet Partisi Ankara 2. Bölge milletvekili adayı Selahattin Şenliler, Milli İttifak demenin, memleketi parsel parsel satanlara dur demek olduğunu söyledi.

Milli İttifak milletvekili adayı Selahattin Şenliler, 7 Haziran seçim çalışmaları kapsamında esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek sorun ve isteklerini dinledi. Şenliler, yaptığı açıklamada, AK Parti iktidarını sert sözlerle eleştirerek, halkı Milli İttifak'a destek olmaya çağırdı. Şenliler, “7 Haziran seçimi ülkemiz ve milletimiz için bir kırılma noktası olacaktır. Ekonomik ve siyasi gelişmelerde tek adamlık sevdasında olan bu iktidardan kurtulması gerekir. Bu iktidar ülkeyi bölünmeye ayrıştırmaya götürdü.” dedi.

Milli İttifak demenin ülkeyi parsel parsel satanlara dur demek olduğunu belirten Şenliler, “Milli İttifak, ülkede 20 milyon insan açlık sınırının altında geçinmeye çalışırken, ayakkabı kutularının içinde milletin parasını çalanlara dur demektir. Çözüm süreci diyerek ülkeyi çözülme sürecine sürükleyenlerin ihanet oyunlarına dur demektir. Türk milletine mensup olmanın şerefini duymayan dönmelerin, kriptoların, milli ve yerli düşünceye düşman olan ne kadar şer odağı varsa elbirliği etmişçesine ihanet kusmaktadırlar. Mevcut iktidar siyasi etkinliğini inandırıcılığını kaybetmiştir. Halkımız yeni bir umut aramaktadır. Soyguncu, kentsel rantiyeci, BOP’cu işbirlikçilere bu seçimlerde dur deyiniz. Halkımızı Milli İttifak'a davet ediyor ve Saadet Partisi altında birleşmeye davet ediyoruz.” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim