ELAZIĞ BELEDİYESİ BU HAKSIZLIĞI DÜZELTMELİDİR! ELAZIĞ BELEDİYESİ BU HAKSIZLIĞI DÜZELTMELİDİR!
Ankara Şereflikoçhisar Belediye Başkanı Hakverdi Altuğ, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdür Vekili Vural Örsdemir ile bir araya geldi. Görüşmede, kurulacak organize sanayi bölgesinin (OSB) yol haritası ile birlikte atılacak adımlar karara bağlandı.

        Belediye Başkanı Hakverdi Altuğ, OSB kurulması için yol haritasının masaya yatırıldığı toplantıda, süreci etkileyen faktörlerin azaltılarak kesin sonuç alınması adına yapılan görüşmeler hakkında bilgi verdi. Başkan Altuğ, sorunlu ve sorunsuz arazilerin durumu değerlendirilerek uygun olan arazilerin imar uygulaması yapıldıktan sonra alt yapı çalışmalarının başlayacağı müjdesini verdi. Başkan Altuğ, ayrıca arazilerin istek dahilinde alt yapısı olmadan da sanayicilere verilmesi ve büyük sanayi yatırımcıların teşvik edilmesi amacı ile imar uygulaması ile bölünecek arazilerin birleştirilebileceğini ifade etti.

        Altuğ, stratejik özelliğe sahip olan silah, havacılık, elektronik sanayileri, tıbbi alet, hassas ve optik aletler ile ilaç üretimi yatırımlarına uygun olduğunu belirtti.

Editör: TE Bilisim