BAYBURT'TA HÜZÜN VERİCİ SAHNE... BU GİDİŞ NEREYE? BAYBURT'TA HÜZÜN VERİCİ SAHNE... BU GİDİŞ NEREYE?
Antalya Servisçiler Odası, Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) tarafından 21 Şubat’a ertelenen C plaka ihalesinin yasalara uygun ve sorunsuz geçmesini istedi.

Antalya servis taşımacılığında oluşan talep üzerine UKOME tarafından 854 adet C plaka ihalesi 21 Şubat 2013’e ertelendi. Ertelenen ihale ile ilgili açıklamada bulunan Antalya Servisçiler Odası Başkan Yardımcısı Mehmet Uç, korsan taşımacılığın önlenmesi adına 854 yeni C plakanın, belirlenen rakam karşılığında verilmesini değerlendirdi. Antalya için ihtiyaç olan her türlü projeyi desteklediklerini söyleyen Uç, ancak bunun yasal çerçevede ve eşit haklarla yapılmasını istedi.

Açıklamasında, korsan taşımacılığın servisçi esnafı için en büyük sıkıntılardan olduğunu hatırlatan Uç, plaka dağıtımının bu noktada bir çözüm getireceğini, korsan araçların resmileşeceğini söyledi. C plaka alacak kişi ve kurumların mutlaka servis taşımacılığı yaptığını ispatlaması gerektiğini belirten Uç, bu kapsamda şartnameye uygun isimlerin C plaka almaya hak kazanacağını ifade etti.

Editör: TE Bilisim