Erzurum Horosan'da halk otobüsü şarampole uçtu! Ölü ve yaralılar var Erzurum Horosan'da halk otobüsü şarampole uçtu! Ölü ve yaralılar var
Zonguldak’ın Ereğli Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Sevgi Çemberi üyeleri, Kızılay ile ortaklaşa kan bağışı kampanyası düzenledi. Kampanyaya ilginin fazla olması dikkatlerden kaçmazken, Ereğli Belediye Başkanı Posbıyık da kan bağışında bulunanlara moral verdi.

Kızılay’ın kan ihtiyacını karşılamak amacıyla sivil toplum örgütleri düzenledikleri kan bağışı kampanyaları ile hayat kurtarıyor. Ereğli Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Sevgi Çemberi üyeleri Kızılay’ın otobüsünde kan bağışında bulundu. Sabah saatlerinde başlayan kampanyaya belediye meclis üyeleri, otopark görevlileri, zabıtalar, itfaiyeciler gibi değişik görevleri olan belediye çalışanları kan bağışında bulundu. Ereğli Belediye Başkanı Posbıyık’da kan bağışında bulunanlara moral verdi.

Kampanya hakkında açıklamada bulunan Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Neriman Posbıyık, kan bağışının önemine dikkat çekerek, kampanyaya katılan herkese teşekkür etti. Posbıyık konuşmasında, "Ereğli Kent Konseyi Kadın Meclisi olarak birçok sosyal sorumluluk projesine imza attık atmaya da devam ediyoruz. Bu heyecan ile kan kampanyaları Ereğli’de gerçekten Zonguldak çevresinde yoğun bir şekilde devam ediyor. Biz de Kadın Meclisi olarak sevgi çemberi olarak bu kan kampanyasına katkıda bulunmak istedik. Kan sadece acil olduğu zaman değil her zaman verilmesi gerekir. Kana ihtiyacı olan vatandaşlarımıza anında kan temin edebilmemiz için kan stoklarımızın yoğun bir şekilde olması gerekiyor. Hele kış aylarında nedense insanlarımız yanlış bir düşünce ile kan verirsem üşür hastalanırım diye düşünüyorlar. Sağlıklı olan, vücudunda kan miktarı belirlenen kadın ve erkekler 3 ayda bir kan verirlerse vücut sağlığının daha yerinde olacağını bilmelerini istiyorum. Bu anlamda bizlerde bu kan bağışı kampanyasına katkıda bulunmak istedik ve çok heyecanlıyız, mutluyuz. Sabahın erken saatlerinden itibaren yoğun bir katılım yaşanmaktadır." dedi.

Editör: TE Bilisim