TRABZON'DA TEMEL'İN KARDEŞİNDEN DAHA İLGİNÇ HİKAYE! TRABZON'DA TEMEL'İN KARDEŞİNDEN DAHA İLGİNÇ HİKAYE!
Hasar Yönetim ve Danışmanlık Hizmetleri Grup Merkez Hasar Müdürlüğü Samsun İl Temsilcisi Selahattin Köse, son iki sene içerisinde 110 vatandaşın sigortadan doğan haklarını en üst seviyeden tanzim ettiklerini açıkladı.

Grup Merkez Hasar Müdürlüğü Samsun İl Temsilciliği olarak Orta Karadeniz Bölgesi'ne hizmet verdiklerini anlatan Selahattin Köse, “Müdürlük ülke genelinde 8 yıldır, Samsun’da ise son iki yıldır faaliyette. Son iki sene içerisinde 300 yakın mağdurla görüştük ve 110 kişinin sigortadan doğan haklarını en üst limitten tanzim ederek kendilerine teslim ettik. Tanzim edilen miktar en üst limit olduğu için vatandaşlar bize güven duyuyor. Bu güven duygusu bizim için çok önemlidir." dedi.

"VATANDAŞLAR SAHİP OLDUĞU HAKLARI BİLMİYORLAR "
Grup Merkez Hasar Müdürlüğü’nün vatandaşlarca pek bilinmediğini söyleyen Köse, “Profesyonel hasar yönetimi ve danışman kadrosuyla sigorta güvenliği alanında hizmet veren müdürlüğümüz, son 8 yıl içinde meydana gelen kazalarda vatandaşların yaşadığı kayıp ve zararlar giderilinceye kadar ücret talep etmeden, havayolu, denizyolu, karayolu nerede olursa olsun vefat, daimi sakatlık veya yaralanma sonucunda oluşan tedavi giderlerini ilgili sigorta şirketlerinden veya güvence hesabından alınarak hak sahiplerine ulaştırılmasını sağlamak ve uğranılan kayıp ve zararların tazmininde, kaliteli hizmet sunmak amacıyla 2006 yılında kurulmuştur. Müdürlüğümüz ayrıca deprem, yangın, işyeri, mesleki mesuliyet, taşımacılık, ferdi kaza, ev ve iş yeri, tarım gibi sigorta türleri kapsamında ortaya çıkan zararların ortadan kaldırılması amacıyla her türlü hasar tasfiyesi işlemlerini yürütmektedir. Ancak günümüzde vatandaşlarımız sahip oldukları hakları pek bilmiyorlar. Biz insanları bilgilendirme yönünde de çalışmalar yapıyoruz. Neredeyse Samsun’da ayak basmadığım köy kalmadı." diye konuştu.




Editör: TE Bilisim