TRABZON'DA TEMEL'İN KARDEŞİNDEN DAHA İLGİNÇ HİKAYE! TRABZON'DA TEMEL'İN KARDEŞİNDEN DAHA İLGİNÇ HİKAYE!
Silifke Belediyesi, Anneler Günü dolayısıyla anne ve anne adaylarına, 5 bin adet gazanya, kadife ve gülden oluşan canlı çiçek dağıttı.

Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Atatürk Anıt Meydanı'nda açılan stantta, anne ve anne adaylarına belediye serasında üretilen çiçekler hediye edildi. Gazanya, kadife ve gül gibi mevsimlik çiçekleri alan anne ve anne adayları, belediye yetkililerine bu duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür etti.

CHP Mersin milletvekili adayı Mustafa Baysan’ın da katıldığı çiçek dağıtım etkinliğinde konuşma yapan Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, ‘Cennet annelerin ayakları altındadır’ diyerek, tüm annelerin ve anne adaylarının gününü kutladı. Silifke Belediye serasında kadife, begonya, pekunya, gazanya, gül ve çim karanfili gibi zengin mevsimlik çiçekler üretildiğini açıklayan Başkan Mustafa Turgut, "Hayata gözümüzü açtığımız andan itibaren sevgi dolu yüzü, muazzam merhameti ve eşsiz şefkatiyle karşılaştığımız anneler, hayatımızın her alanında önemli bir yere sahip olduğu gibi annelik vazifesini de severek üstlenmişlerdir. Annelerimiz, geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımızın en iyi şekilde yetişmeleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmamışlardır. Yüreklerindeki sınırsız sevgi ve sabırlarıyla dünyanın en kutsal varlıklarıdır. Özellikle de Anneler Günü'nde... Ne yazılırsa yazılsın, ne söylenirse söylensin; hiç kimse bu kutsal görevin anlamını tam olarak ifade edemez. Onların evlâtları için geçirdikleri uykusuz geceleri hiç bir zaman hatırımızdan çıkarmadan, onlara lâyık evlâtlar olarak yaşamalı ve kalplerini kırmadan, gönüllerini kazanarak yanlarında olmalıyız. Bu duygularla bütün annelerimize sağlık, sıhhat ve esenlik diliyor, Anneler Günü'nü kutluyorum." dedi.

Atatürk Anıt Meydanı'nda Anneler Günü dolayısıyla düzenlenen çiçek dağıtım etkinliğine Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut’un yanı sıra CHP Mersin milletvekili adayı Mustafa Baysan, CHP İlçe Başkanı Bünyamin Uçar, Kadın Kolları Başkanı Şerife Yörükcü ve vatandaşlar katıldı.

Editör: TE Bilisim