TRABZON'DA TEMEL'İN KARDEŞİNDEN DAHA İLGİNÇ HİKAYE! TRABZON'DA TEMEL'İN KARDEŞİNDEN DAHA İLGİNÇ HİKAYE!
Mersin’in Silifke ilçesinde belediye tarafından düzenlenen açık hava sinema günleriyle şehrin kırsal bölgelerindeki vatandaşlar sinemayla buluşuyor.
Silifke Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü organizesinde düzenlenen sinema günleri, ilçenin değişik mahallelerinde açık hava sinema sistemi ile yapılacak. Önemli yerli ve yabancı filmlerin gösterime sunulacağı açık hava sinema günlerinde, gençlerin ve sinemaseverlerin istekleri değerlendirilerek, talebe göre de hizmet sunulacak.

Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut, ilçede geçtiğimiz yıl hizmete sundukları açık hava sinema projesinin bu yılda devam edeceğini kaydetti. Turgut, “Belediyeciliğin en önemli görevlerinden biri vatandaşların sosyalleşmesini sağlamak. İstiyorum ki vatandaşlarımız her fırsatta bir araya gelsin. Toplum olarak bir arada olmak beni oldukça mutlu ediyor. Geçen yıl hayata geçirdiğimiz yazlık sinema ise sosyal belediyeciliğin ve bütünleşmenin önemli bir örneğidir. Bu örneği bu yılda devam ettirerek özellikle kırsal mahallelerimizde halkımıza bu keyfi hissettirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu anlayış ile ilerleyeceğiz ve halkımızın kültürel gelişimlerine katkıda bulunacağız.” dedi.

Editör: TE Bilisim