MARAŞ'IN BAĞLARI ÖKSÜZ KALDI! MARAŞ'IN BAĞLARI ÖKSÜZ KALDI!
İzmir'in Menderes içesindeki Sinerji Çalışanlar Kültür ve Dayanışma Derneği, Gümüldür'de düzenlediği etkinlikle bir günde 700 ağaç dikti. Sinerji üyelerinin ailece katıldığı etkinlikte Gümüldür Orman Bölge Şefliği personelinin taşıdığı fidanlar adeta kapışıldı. Yaklaşık 2 saatte dikilen fidanlardan sonra dernek üyeleri, yorgunluklarını piknikle attı.

Dernek Başkanı Ahmet Koçaş, yaptığı açıklamada, "Senelerdir faaliyet gösteren derneğimiz, faaliyetlerine bir yenisini daha ekledi. Sinerji Derneği Hatıra Ormanı oluşturduk. İzmir Orman Bölge Müdürlüğümüz'e, gösterdikleri duyarlılıktan dolayı teşekkür ediyoruz. Üyelerimiz, ağaç dikmeye otobüslerle veya özel arabalarıyla geldi; hem faydalı bir iş hem piknikte yaptılar." dedi.

Gümüldür Orman Bölge Şefi Merve Durdağı da 400 fidan isteğine rağmen 700 tane hazırladıklarını belirterek belirterek, Sinerji üyelerine duyarlılıkları için teşekkür etti. Durdağı, 28 Ağustos 2011'de yana bölgeye, Yanan Alanları Rehabilitasyon ve Yangına Dayanıklı Ormanlar Projesi (YARDOP) ile 1 milyon fidan dikileceğini açıkladı.

Editör: TE Bilisim