ELAZIĞ BELEDİYESİ BU HAKSIZLIĞI DÜZELTMELİDİR! ELAZIĞ BELEDİYESİ BU HAKSIZLIĞI DÜZELTMELİDİR!
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep milletvekili adayı Mezine Sırakaya, TBMM Başkanvekili ve MHP İstanbul milletvekili adayı Meral Akşener'e atılan kaset iftirasını, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'e neden kınamadığını sordu.

Seçim çalışmaları kapsamında Seyrantepe Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Sırakaya, partisinin seçim vaatlerini anlattı. Konuşmasında, son günlerin gündem konusu olan Meral Akşener'e yönelik yapılan kaset iftirasına ilişkin konuşan Sırakaya, "Meral Akşener'e iftira atıldı. Tüm siyasi partilerden gönlüm isterdi ki bu iftiraya; kadın bedeni üzerinden alçakça, namussuzca, şerefsizce yapılan bu iftiraya tepki gelsin." şeklinde konuştu.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı yapan ve bugün Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı olan Fatma Şahin için de 'Neredesin?' diye soran Sırakaya, "Meral Akşener'e atılan iftirayı niçin kınamıyorsun? Ben kendisine çağrıda bulunuyorum. Lütfen, kadınsak eğer, hangi siyasi parti olursa olsun, kadın üzerinden siyaset yapmaya dur diyeceksiniz. Ben seçime 10 gün kala her türlü iftirayı MHP'ye atacaklarını düşünüyorum. Lütfen temkinli olun. Provokasyonlara gelmeyin. Biz bu ülkeyi yönetmeye talibiz. Allah nasip ederse de 8 Haziran'da iktidar olacağız." ifadelerini kullandı.

Gaziantep'te kadına şiddetin çoğaldığını da dile getiren Sırakaya, "Gaziantep bu konuda ülke genelinde 5'inci sırada. Neden? Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın çıkarttığı koruma yasasından. Madem kadını koruyamayacaksın, polis veremeyeceksin, neden koruma yasası çıkardın?" diye sordu.

Editör: TE Bilisim