ELAZIĞ BELEDİYESİ BU HAKSIZLIĞI DÜZELTMELİDİR! ELAZIĞ BELEDİYESİ BU HAKSIZLIĞI DÜZELTMELİDİR!
Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde Ticaret ve Sanayi Odası ile Siverek Meslek Yüksek Okulu tarafından ilçede faaliyet gösteren yatırımcılara yönelik dış ticaret hakkında eğitim verildi.

Dış ticaret eğitim semineri Siverek Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda yapıldı. Dış ticaret eğitim seminerine ilçede faaliyet gösteren şirket yöneticileri ve Siverek Ticaret Odası üyeleri katıldı. Eğitim semineri Harran Üniversitesi Sosyal Hizmetler Yüksek Okulu Öğretim Görevlisi Mehmet Ali Koçak tarafından verildi ve yaklaşık 2 saat sürdü.

Siverek Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Serdar Bucak, üyelerine yönelik iç ve dış ticarette bilgilendirme seminerlerine devam ettiğini belirterek şunların kaydetti: ”Bilindiği gibi Siverek Türkiye’de birçok ilden büyük bir ilçedir. İlçemizde ki ticaret hayatını aynı parelelde büyütmek amacıyla çeşitli kurum ve üniversitelerle iş birliğine giderek seminerler vermeye devam ediyoruz. Bu gün Harran Üniversitesi Siverek Meslek Yüksek Okulu hocalarının katılımıyla üyelerimize yönelik dış ticaret ve ihracat konularında bilgilendirme semineri düzenledik. Seminerlerimiz devam edecek.”

Editör: TE Bilisim