Bariyerlere saplandı! İstanbul güne 'kilit trafik' ile uyandı Bariyerlere saplandı! İstanbul güne 'kilit trafik' ile uyandı
Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde Birecik Eğitim Gönülleri Derneği'nin (BİREGDER) başlattığı SODES projeleri kapsamında 'Işığımı Arıyorum Etüt ve Bilgi Merkezi Projesi' öğrencilerin büyük beğenisini topladı.

        Proje kapsamında dar gelirli 240 öğrenciye SBS'ye ücretsiz eğitim kursları, sosyal ve sportif faaliyetler yapıldığı, ayrıca öğrencilere rehberlik ve velilere bilgilendirme seminerleri düzenlendiği öğrenildi. Yine proje kapsamında Birecik’in dezavantajlı mahallelerinde yaşayan çocukların öğretmenlerin destekleri ile sınava hazırlandığı öğrenildi.

        BİREGDER Başkanı Ahmet Görmez yaptığı açıklamada, dernek olarak eğitime her zaman destek olduklarını, fırsat eşitsizliğini gidermek için daha önce olduğu gibi bu yıl da 240 öğrenciye ücretsiz eğitim desteği yapıldığını söyledi. Bu tür faaliyetler ile öğrencileri topluma daha yararlı fertler olarak yetiştirmeye çalıştırdıklarını vurgulayan Görmez, “Bu konuda desteği olan kamu kurum ve kuruluşları ile özel kurumlara teşekkür ediyorum." dedi.

Editör: TE Bilisim