Bariyerlere saplandı! İstanbul güne 'kilit trafik' ile uyandı Bariyerlere saplandı! İstanbul güne 'kilit trafik' ile uyandı
Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde sokağa terk edilen bebek 4 gün hastanede misafir edildikten sonra Şanlıurfa Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne teslim edildi. Sağlık çalışanları bebeğe Ahmet Utku Cengiz ismini verdi.

Suruç ilçesinde geçtiğimiz günlerde sokağa bırakılan bir erkek bebek vatandaşlar tarafından bulundu. 112 sağlık ekibi, bebeği Suruç Devlet Hastanesi'ne götürerek sağlık kontrollerinden geçirdi. Hastanede sağlık çalışanları tarafından bakılan bebeğe Ahmet Utku Cengiz ismi verildi. 4 gün hastanede misafir edilen Utku bebek, Şanlıurfa Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne teslim edildi.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Suruç Devlet Hastanesi Başhekimi Adem Delice, "Yapılan yazışmalar neticesinde Utku bebeği Şanlıurfa Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne teslim ettik. Sağlık çalışanları olarak bebeğe çok alışmıştık, bizim bir çocuğumuz gibiydi. Bundan sonra Utku bebek emin ellerde, gözümüz arkada kalmayacak, bahtı açık olsun.” dedi.

Editör: TE Bilisim