Bariyerlere saplandı! İstanbul güne 'kilit trafik' ile uyandı Bariyerlere saplandı! İstanbul güne 'kilit trafik' ile uyandı
Turhal Belediye Başkanı Ali Gözen, yapımı devam eden belediye sosyal tesisi ile kule inşaatının bitmesiyle ilçenin imajının değişeceğini söyledi. Şu anda kesin olmamakla birlikte tesis ve kulenin ilerde ilçenin amblemine de yerleştirilebileceğini ifade eden Gözen, Turhal'ın her geçen gün geliştiğini söyledi.

Başkan Ali Gözen ile EÜAŞ Eğitim ve Bilgi İşlem Daire Başkanı Ali Canik çalışmaları devam eden Belediye sosyal tesis ve kule inşaatını yerinde inceleyerek, müteahhit firma yetkilisinden bilgi aldı.

Modern belediyecilik anlayışıyla hareket ettiklerini belirten Başkan Ali Gözen, belediyenin çevre düzenlemeleri ve çalışmalarıyla ilçenin çehresinin daha da güzelleştiğini kaydetti. Belediye sosyal tesis ve kule inşaatının, herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması halinde Mart 2013 tarihinde hizmete gireceğini açıklayan Başkan Gözen, inşaat çalışmalarının hızla devam ettiğini dile getirdi.

Başkan Gözen, ”66 metre yükseklikte yapılacak kulenin son aşamalarına gelindi. 54. metrede yer alan kule, seyir terasının yerine yerleştirildi. Kule inşaatında son teknolojik malzemeler kullanılıyor. Bölgemizde bu çapta bir yapı bulunmamaktadır. Belediye sosyal tesis ve kule inşaatındaki çalışmalar kış şartlarına rağmen devam ediyor. Hava şartlarının müsaade ettiği nispette çalışmalarımız hızla sürecektir. Kulenin üst tarafına antenleri yerleştirmek suretiyle bütün vericileri de burada toplamak istiyoruz. Bu sayede Turhal'daki görüntü kirliliğini de kaldırmış olacağız. İnşallah bütün hedefimiz, 2013 Mart ayına kadar kulenin tamamlanmasıdır. Olumsuzlukları gözönünde bulundurarak belki bir veya iki ay gecikme de olabilir. Fakat hava koşulları sert ve soğuk geçmediği müddetçe çalışmalarımız aralıksız devam edecektir. Tesisimizin şimdiden Turhalımıza hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum.” şeklinde konuştu.


Editör: TE Bilisim