YAĞMURDERE ESKİ DEĞİRMEN YAĞMURDERE ESKİ DEĞİRMEN
Antalya'nın Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, bugüne kadar yaptığı açılışlarda ilçe siyasetinin seviyesini düşürecek ve acınacak bir dil kullanmadığını söyledi.

Başkan Sözen, yaptığı açıklamada, AK Parti Manavgat İlçe Başkanı Ercan Mekteploğlu'nun kendisine atfen 'Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen son günlerde yapmış olduğu açıklamalarda ve gezilerde davet ettiği şahsiyetler aracılığı ile seviyesiz ve acınacak bir dilin ilçemizde öncülüğünü yapmaya devam ediyor' sözlerinin gerçeği yansıtmadığını kaydetti. Mekteplioğlu'dan, ilçe siyaseti ve seviyesini düşürdüğüne dair bir misal vermesini isteyen Sözen, örnek vermemesi halinde müfteri olacağını ifade etti. Sözen, sözlerini şöyle sürdürdü: "Ben, ayrıca davet ettiğim şahsiyetler aracılığıyla bunu yapmaktaymışım. Ben kimsenin aracılığıyla konuşacak birisi değilim. Düşüncelerimi, duygularımı her zaman ve her ortamda kişiliğime, görev aldığım makama uygun olarak açıklayan birisi oldum ve bundan da bugüne kadar ödün vermedim. Öyle ki, Manavgat halkına hizmetle görevli olduğum süreçte yaşadığım onca olumsuzluğa rağmen; üslubum, hiçbir şekilde muhataplarımın seviyesine göre değişmedi, kişiliğime, aldığım terbiyeye ve işgal ettiğim makama uygun olmayı sürdürdüm. Sayın Mekteplioğlu'nun ilgisi, bilgisi ve dahili olduğu birçok hizmetlerime, hizmet projelerime getirilen engeller, ayağıma takılan çelmeler karşısında dahi ben; şikayet ve sitem içinde olmadan vakur bir üslup ve sabırlı bir çizgiyi sürdürdüm. Buna rağmen basın açıklamasında olduğu gibi okuduklarının kim tarafından yazıldığını, duyduklarının kim tarafından söylendiğini anlamamakta veya bilerek çarpıtmakta ısrar edilirse; ben yine kişiliğimi yansıtan, vakarımı koruyan bir üslupla bu gerçekleri bu defa yüksek sesle ve muhataplarını silkeleyerek söylemeyi yeğleyeceğimi belirtmek isterim." dedi. Sözen, Nazım Hikmet Parkı'nın açılışında 'Nazım Hikmet, Mehmet Akif Ersoy, Ziya Gökalp ve Necip Fazıl Kısakürek bu ülkenin önemli değerleridir' dediğini ifade etti.

AK Parti Manavgat İlçe Başkanı Ercan Mekteplioğlu, geçtiğimiz günlerde Manavgat'a stadyum temeli atmaya gelen ve pazar ziyaretinde CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin'in sebze satıcısının tarlasındaki sebzelerine domuzların zarar verdiği sözü üzerine 'Ankara'daki domuzlardan ben sorumluyum, Antalya'dakileri ise Belediye Başkanımız Akaydın halledecek' sözü ile Nazım Hikmet Parkı'nın açışında belediyenin davetlisi olarak gelen sinema oyuncusu Tarık Akan'ın 'Eskiden Kenan Evren'in adı her yerde vardı. Şimdi hiçbir yerde yok. Ama şimdi baktığım zaman Recep'in adı her yerde. O da bir gün olmayacak hiçbir yerde." sözü üzerine ilçede siyasetin seviyesinin düşürüldüğü ve acınacak bir dil kullanıldığını açıklamıştı.

Editör: TE Bilisim