Erzurum Horosan'da halk otobüsü şarampole uçtu! Ölü ve yaralılar var Erzurum Horosan'da halk otobüsü şarampole uçtu! Ölü ve yaralılar var
Antalya Manavgat Belediyesi, sünnet ettirdiği 116 çocuk ve aileleriyle birlikte 4 Eylül'de sünnet şöleninde bir araya gelecek.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen yaptığı açıklamada, bu sene 116 çocuğu sünnet ettirdiklerini söyledi. Erkekliğe adım atan 116 çocukla birlikte Manavgat Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) toplu hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra konvoy eşliğinde şehir turu yapacaklarını belirten Sözen, tur sonrası çocukların aileleriyle birlikte lunaparkta eğleneceklerini ifade etti.

Lunapark sonrası sünnet olan çocuk ve aileleriyle birlikte Boğaz Otel'de bir araya geleceklerini aktaran Sözen, çocukların ömür boyu çocukluk hatırası kalacak bir gün geçirmelerini sağlayacaklarını kaydetti. Başkan Sözen, "Belediyemizin her yıl düzenlediği toplu sünnet şölenine katılan tüm ailelerimizin bu mutlu günlerinde her an yanlarında olacağız. Onlara unutamayacakları bir gün yaşatmak istiyoruz. Tüm Manavgat halkımızı da bu mutluluğu paylaşmaya davet ediyorum." dedi.

Editör: TE Bilisim