YAĞMURDERE ESKİ DEĞİRMEN YAĞMURDERE ESKİ DEĞİRMEN
Sürat Kargo’nun Sapanca şubesi törenle hizmete açıldı. Sapanca Kaymakamı Osman Sarı, ilçede acente açan Sürat Kargo'ya teşekkür etti.

Açılış sebebiyle yapılan törene; Sapanca Kaymakamı Osman Sarı, Büyük Birlik Partisi Sakarya İl Başkanı Hüdaverdi Kervankıran, Sürat Kargo Kurumsal İletişim Müdürü İhsan Erbaş, Sürat Kargo Bölge Müdürü Zeki Yalçınkaya ve vatandaşlar katıldı. Kaymakam Sarı, Sapanca'da acente açan Sürat Kargo'ya teşekkür ederek, "Kargo firmalarının şube açıyor olması, Sapanca ekonomisi açısından önemli. Sürat Kargo’nun kısa sürede ciddi başarılara imza atacağına inanıyorum." dedi.

Sürat Kargo Kurumsal İletişim Müdürü İhsan Erbaş da kurum olarak şubeleşme çalışmalarının devam ettiğini belirtti. Erbaş, Sakarya’da 5 şubede 30 kişiye, Sapanca'da 4 kişiye iş imkanı sağladıklarını ifade ederek, “Sürat Kargo, 2003 yılından bu yana sektöre bir çok yenilik kazandırdı. Kargo teslim olduğu anda SMS ile müşterileri bilgilendiren ilk kargo firması olduk ve bu hizmetimiz sonucunda Tüketici Kalite Ödülü'ne layık görüldük. Ayrıca, doğada yüzde 100 bozunan çevreci poşeti sektör ile tanıştıran ilk kargo firmasıyız. Hizmetlerimiz artarak devam ediyor. Bunun yanında, Türkiye Futbol Federasyonu ve Bursaspor resmi kargo sponsoru olarak spora destek veriyoruz.” diye konuştu.

Sürat Kargo’yu diğer kargo firmalarından ayıran en önemli özelliğin, genç ve deneyimli kadrosu ile teknolojiyi çok iyi kullanması olduğunu vurgulayan Erbaş, “Şirketin, 650 şubesi, 19 bölge müdürlüğü, 24 aktarma merkezi, 5 bin çalışanı bulunuyor. Hizmet kalitesi olarak en başarılı firmalardan birisiyiz. Sapanca'da yaptığımız analizler ve araştırmalar neticesinde vatandaşlarımıza daha iyi hizmet ulaştırmak ve yanlarında olmak amacıyla acentemizi açtık.” şeklinde konuştu.

Sürat Kargo Sakarya Bölge Müdürü Zeki Yalçınkaya da Batı Karadeniz Bölge Müdürlüğü'ne bağlı olarak 23 şube, 2 aktarma merkezi ve 90 çalışan bulunduğunu vurguladı.


Editör: TE Bilisim