YAĞMURDERE ESKİ DEĞİRMEN YAĞMURDERE ESKİ DEĞİRMEN
Suşehri Sanayici ve İşadamları Derneği (SUSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı İlyas Koçali, Orta Anadolu Kalkınma Ajansı (ORAN)'nın proje hazırlama kursu düzenlediğini belirtti. Koçali, ocak ayında 2 gün olarak düzenlenecek kursa memur ve sivil vatandaşların müracaat edebileceklerini ifade etti.

SUSİAD yönetim kurulu üyeleri, basın mensuplarıyla bir araya geldi. SUSİAD Yönetim Kurulu Başkanı İlyas Koçali, yaptığı açıklamada, SUSİAD olarak Sivas, Yozgat ve Kayseri olarak ORAN üyesi olduklarını ifade etti. ORAN kalkınma ajansının, her yıl bir çok proje hibe kaynakları kullandırdığını ifade eden Koçali, ilçede bu hibelerden faydalanmak isteyen kişilerin ORAN’a, internet sitesinden detaylı bilgi ve müracaatta bulanabileceklerini ifade etti. Başkan Koçali, şöyle dedi:

‘’Bunlardan önce proje hazırlamak ve hazırlatmak gerekiyor. ORAN kalkınma ajansı, proje hazırlama kursu düzenlemektedir. SUSİAD olarak, proje hazırlama kursunu ilçemizde düzenlemek istiyoruz. Ocak ayında 2 gün olarak düzenlenecek kursa katılımın yüksek olması için ister memur ister sivil vatandaş müracat edebilir. Bu kursa, ORAN ajansı sitesi üzerinden kendisi müracaat etmelidir. Müracaatlar, 10 Ocak 2013 tarihinde sona erecektir. Müracaat etmek isteyen kişiler derneğimizden destek alabilirler. Amacımız her kişi, kurum ve kuruluşla ortak hareket ederek, ilçemizin kalkınmasında, gelişmesinde katkıda bulunmaktır.’’ diye konuştu.

İlçede görev yapan yerel ve ulusal basın yayın temsilcilerinin katıldığı toplantı, çiğ köfte ikramıyla sona erdi.

Editör: TE Bilisim