İETT’den zam açıklaması: Biletler maliyeti karşılamıyor İETT’den zam açıklaması: Biletler maliyeti karşılamıyor
Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Başkanı Sabri Ertekin, Şubat ayındaki kongrede başkanlığa yeniden aday olduğunu açıkladı. Ertekin, görevde bulundukları 4 yıl içinde yaptığı faaliyetleri de anlattı.

        Yaklaşık 6 bin 600 üyesi olan ŞUTSO’da seçim heyecanı başladı. ŞUTSO binasında basın toplantısı düzenleyen Başkan Sabri Ertekin, yeni dönemde de başkanlığa talip olduğunu belirtti. İki yıllık üyeliği bulunan bütün üyelerin seçimde aday olabileceğini hatırlatan Ertekin, bunun 4 bin üyenin aday olabileceğini anlamına geldiğini geldiğini söyledi.

        Temel amacının Şanlıurfa ekonomisini daha da geliştirmek olduğunu belirten Ertekin, "İlimizin kalkınmasına katkı sağlamak adına seçilecek yeni meclis, bana yönetim kurulu başkanlığını verirse bu görevi tekrar yapmaya talibim.” dedi.

        Dört yıllık başkanlık döneminde yaptığı faaliyetleri 40 sayfaya sığdıramadıklarını kaydeden Ertekin, Birinci OSB'de çevre illerden daha pahalıya kullanılan elektrik enerjisini diğer illerden kilovat birim fiyatı olarak, daha indirimli kullanılmasını sağladık. OSB’nin su sorununu giderdik ve OSB'yi doğalgaza kavuşturduk. Teknopark kurulması için üniversite ile yürütülen çalışmalar sonuç verdi. İlimizde de Ar-Ge çalışmalarına zemin hazırlayan teknoparkın kurulmasına ön ayak olduk. Uçak seferlerini arttırarak Şanlıurfalıların günübirlik seyahat edebilmelerini sağladık.” şeklinde konuştu.

        Ertekin ayrıca, kurumun internet sitesini her gün güncelleyerek üyelerin her şeyden zamanında haberdar olmasını sağladıklarını ifade etti.

        Şanlıurfa'daki kamu kurum ve kuruluşlarıyla koordineli çalışarak kentin kalkınması adına adım attıklarının altını çizen Ertekin, "Temel amacımız Şanlıurfa ekonomisini, geliştirip büyütmektir. Bu İnanç ve anlayışla yapmak istediğimiz projeleri yapmak, ilimizin daha da kalkınmasına katkı sağlamak adına seçilecek olan yeni meclis bana yönetim kurulu başkanlığını verirse bu görevi tekrar yapmaya talibim."

        Öte yandan şubat ayında yapılması beklenen seçim ile ilgili birkaç aday daha çıkabileceği öğrenildi.

Editör: TE Bilisim