İETT’den zam açıklaması: Biletler maliyeti karşılamıyor İETT’den zam açıklaması: Biletler maliyeti karşılamıyor
Türk futbolunun efsane isimlerinden Türkiye ve Avrupa gol kralı Tanju Çolak, Bartın Özel Gülpembe Koleji'ni ziyaret etti.
Tanju Çolak, öğrencilerden yoğun ilgi gördü.
SBS sınavına girecek olan 8. sınıf öğrencilerinin sınıflarını ziyaret ederek öğrencilerin sıralarına oturup onlarla sohbet eden Tanju Çolak, kendi okul anılarını öğrencilerle paylaştı. Çolak, Özel Gülpembe Koleji hakkında Okul Müdürü Nurullah Çetin’den bilgi aldı.

Kolejlerinin geçen yıl Türkiye genelinde tüm ilk ve ortaokullar arasında ilk yüze giren Bartın’ın tek okulu olduğunu ifade eden Okul Müdürü Nurullah Çetin, “Bu sene MEB ilk 100 listesi yayınlasaydı okul olarak ilk 35’e girecek puan ortalamasını yakalama başarısını elde ettik. Okulumuzun eğitim anlayışında başarının yanında spor ve sosyal aktiviteler de önemli rol oynamaktadır. Beden eğitimi, müzik gibi derslerde öğrencilerimizin yetenekleri olan alanlara yönlendirilmesinin yanında satranç, mangala, drama , halk oyunu gibi alanlarda da okulumuzda eğitimler verilmektedir. Okulumuzda ayrıca hafta sonu spor okulu yapılmaktadır. Bartın’ da ilk defa okulumuzda takip edilen MİNİYUP eğitim setleriyle öğrencilerimizin dikkat eksikliğinin de önüne geçilmiştir” dedi.

Okul Müdürü Nurullah Çetin’e verdiği bilgilerden dolayı memnuniyetini belirterek teşekkür eden efsane futbolcu Tanju Çolak öğretmenlerle de karşılıklı sohbet etti. Gülpembe Koleji Müdürü Nurullah Çetin, gol kralı Tanju Çolak’ı nisan ayında yapılması planlanan geleneksel babalar futbol turnuvasına davet etti. Ziyarette Gülpembe Koleji öğrencilerine bol bol imza dağıtan Tanju Çolak, ziyaretin anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

Editör: TE Bilisim