LAVANTA KOKULU KÖY LAVANTA KOKULU KÖY
Mersin’in Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı öncülüğünde ihtiyaç sahibi 700 öğrenciye kıyafet yardımı yapıyor.

Tarsus İlçe Emniyet Müdürü Yaşar Aksoy, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Sefa Demir, Sosyal Hizmetler İlçe Müdürü Veysel Gölge ve SYDV Müdürü Kemal Yıldırım, Toplum Destekli Polislik ve diğer emniyet mensupları tarafından Barbaros Mahallesi Fatih Sultan İlköğretim Okulu'nda bir giyim firması tarafından gönderilen 700 kıyafetten 112 adeti öğrencilere dağıtıldı. Dağıtım töreninde konuşan İlçe Emniyet Müdürü Yaşar Aksoy, polisin güvenlik görevinin dışında sosyal çalışmalarında içinde de aktif rol aldığını söyledi. Aksoy, “Gelen kıyafetler amacına ve usulüne uygun olarak yerlerine ulaştırılması için emniyet müdürlüğümüze bağlı tüm birimlerin katılımı ile yapılmaktadır. Yeni kıyafetler öğrencilerimize hayırlı ve uğurlu olsun.” dedi.

Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Terörle Mücadele Büro Amirliği, Toplum Destekli Büro Amirliği ve Çocuk Büro Amirliği tarafından tespit edilen ihtiyaç sahibi vatandaşlara ve Milli Eğitim Müdürlüğü ile koordineli olarak okullarda tespit edilen ihtiyaç sahibi öğrencilere kıyafetlerin dağıtımının devam ettiği bildirildi.

Editör: TE Bilisim