Erzurum Horosan'da halk otobüsü şarampole uçtu! Ölü ve yaralılar var Erzurum Horosan'da halk otobüsü şarampole uçtu! Ölü ve yaralılar var
Mersin'in Tarsus Belediye Başkanlığı'nca geleneksel hale getirilen ‘Köylerarası Futbol Turnuvası’nın kura çekimi yapıldı.
Bu yıl 13’ncüsü düzenlenen turnuvaya katılan 25 takım 4 grupta mücadele edecek.

Belediye Tesisleri Yeşil Salon'da düzenlenen kura çekimine Belediye Başkan Yardımcısı Behçet Sarı, tertip komitesi üyeleri ve köy takımlarının temsilcileri katıldı. Kura çekimi öncesi konuşma yapan Belediye Başkan Yardımcısı Behçet Sarı, 13 yıldır düzenlenen futbol turnuvası sayesinde köyler arasında birlik ve dayanışmanın pekiştiğini söyledi.

Turnuvanın centilmenlik, barış ve dayanışma içerisinde geçmesini dileyen başkan yardımcısı Sarı, “Köyler arası turnuvanın bu yıl 13’ncüsü düzenlenmekte. Amacımız burada birlik, beraberlik, birbirimizi tanıma, dayanışma, kaynaşma kardeşliği güçlendirmedir. Tabi ki tatlıda bir rekabet vardır. Bu tatlı rekabet içerisinde başarılı olup öne çıkmak oda ayrı bir zevk, gurur verir. Ancak bu gurur verir düşüncesiyle de birbirimizi kırmaya gerek yok, biz bu topraklar üzerinde yaşıyoruz, bu bayrağın altındayız, bu havayı teneffüs ediyoruz, hepimiz aynı değerler etrafında toplanmışız. Öyleyse birbirimizi de kırmamıza gerek yok centilmence mücadele edip başarılı bir turnuva öne çıksın düşüncesindeyiz. Bu turnuvaya katıldığınız, buraya geldiğiniz için sizlere teşekkür ediyoruz. Bu turnuva köylerimize, şehrimize, ülkemize hayırlı uğurlu olsun diyor hepinize başarılar diliyorum.” dedi.

Tarsus Belediye Başkanlığı Köyler arası Futbol Turnuvası 22 Nisan Pazartesi günü saat 14.30’da 100. Yıl Faruk Sodan Futbol Sahası'nda Kulak-Kefeli ve 16.00’da Özbek-Akçakoca köy takımlarının maçları ile başlayacak. Turnuva sonunda şampiyon takıma kupa, madalya ve 2 bin TL, 2. olan takıma kupa, madalya ve bin 500 TL, 3. olan takıma kupa, madalya ve bin TL ve centilmen takıma ise kupa ile 750 TL para ödülü verilecek. Turnuvanın tüm maçları, Tarsus Belediyesi tarafından yaptırılan çim futbol sahalarında oynanacak.

Editör: TE Bilisim