TRABZON'DA TEMEL'İN KARDEŞİNDEN DAHA İLGİNÇ HİKAYE! TRABZON'DA TEMEL'İN KARDEŞİNDEN DAHA İLGİNÇ HİKAYE!
Malatya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Cevdet Tatar, kadınların sorumluluklarını hiçbir fedakârlıktan çekinmeden yerine getirdiğini, modern ve çağdaş Türkiye'nin oluşmasında söz sahibi olduklarını belirtti.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü çalışanları, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Kent Meydanı'nda kadınlara karanfil dağıttı. İl Müdür Vekili Cevdet Tatar'ın da katıldığı etkinlikle, müdürlük çalışanları kadınların Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı.

Cevdet Tatar, yaptığı açıklamada, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kadınların yanlarında olduklarını hissettirmek için karanfil dağıttıklarını belirtti.

        Kadınların hakları konusunda, hem bayanları hem de erkekleri bilgilendirmek üzere broşür dağıttıklarını belirten Tatar, "6284 Sayılı Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine Dair Kanun'a ilişkin uygulama yönetmeliği hakkında bilgiler verip soruları cevapladık. Malatyalılar standımıza ilgi göstererek, kadınların yanlarında olduklarını gösterdiler.”

        Engelli bakımı üstlenen kadınlara yönelik etkinlikler de düzenlediklerini aktaran Tatar, engelli bakımı yapan kadınlar için bir günlük Şanlıurfa gezisi düzenlediklerini ifade etti.

        Çeşitli renklerde karanfiller alan kadınlar ise müdürlüğün bu özel günde gerçekleştirdiği jestten memnuniyet duyduklarını dile getirdi.

Editör: TE Bilisim