ELAZIĞ BELEDİYESİ BU HAKSIZLIĞI DÜZELTMELİDİR! ELAZIĞ BELEDİYESİ BU HAKSIZLIĞI DÜZELTMELİDİR!
Kayseri Büyükşehir Belediye Konservatuvarı'nın yaz kursları 7 dalda devam ediyor. Tatillerini bir sanat dalında yetişerek değerlendiren öğrenciler kursların tamamlanmasının ardından sertifika alacak.

Büyükşehir Belediyesi yaz kursları 29 Haziran'da başladı. 29 Ağustos'a kadar sürecek kurslarda öğrencilere bağlama, gitar, keman, ney, piyano ve halk oyunları branşlarında konservatuvar öğretim görevlileri tarafından eğitim veriliyor. 10-15 yaş grubu öğrenciler bu kurslarda önce nota eğitimi alıyor, ardından da müzik aletlerini çalmayı öğreniyor.

Büyükşehir Belediyesi'nin yaz kurslarına toplam 1100 öğrenci katılıyor. Kursların tamamlanmasının ardından öğrendiklerini koro ve solo halinde Kayseri kamuoyuna sergileyecek öğrenciler, yapılacak kapanış programında sertifika alacak.

"DAHA SOSYAL BİREYLER YETİŞİYOR"

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Salih Özgöncü, düzenlemiş oldukları yaz kurslarıyla öğrencileri yaz tatilinde kötü alışkanlıklardan uzak tutmayı hedeflediklerini söyledi. Özgöncü bu kurslar sayesinde gençlerin daha sosyal bireyler haline geldiklerini kaydetti.

Yaz kursları devam ederken 17 Ağustos'tan itibaren güz dönemi kursları için kayıtları almaya başlayacaklarını ifade eden Salih Özgöncü, ekim ayının ilk haftasında başlayacak güz dönemi kurslarında da 14 branşta eğitim verileceğini dile getirdi.

Editör: TE Bilisim