Erzurum Horosan'da halk otobüsü şarampole uçtu! Ölü ve yaralılar var Erzurum Horosan'da halk otobüsü şarampole uçtu! Ölü ve yaralılar var
Bitlis ve Tatvan Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri Tatvan Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri ile ortaklaşa yaptıkları operasyonla Bitlis’in Tatvan ilçesinde bir kamyon içerisinde çeşitli markalarda 255 bin paket gümrük kaçağı sigara ele geçirdi.

Kar kış demeden zorlu şartlarda çalışmalarını sürdüren Bitlis ve Tatvan KOM ekipleri Tatvan’da yoğun kar yağışı altında gerçekleştirdikleri başarılı operasyonlara bir yenisi daha ekledi. Van’dan Tatvan’a gelen 38 F 1417 kamyon şüphe üzerine Bitlis ve Tatvan KOM ekipleri tarafından durduruldu. Ekipler tarafından kamyonda yapılan aramada kamyona kasasına doldurulan çeşitli markalarda 255 bin paket gümrük kaçağı sigara ele geçirdi.

Öte yandan kaçak sigaraların yakalandığı kamyonda sigaraların görünmemesi için her hangi bir şekilde kamufle edilmemesi ise dikkat çekti. Ayrıca kaçakçıların yollarda arama olmayacağı düşüncesiyle özellikle karlı günlerini seçtiği ancak KOM ekiplerinin kar kış demeden çalışmalarını sürdürmeleri kaçakçıların planını suya düşürdü. Olayda ismi açıklanmayan araç sürücüsü gözaltına alınırken, KOM ekiplerinin kar kış demeden yaptıkları başarılı operasyonlar takdir topladı.


Editör: TE Bilisim