ELAZIĞ BELEDİYESİ BU HAKSIZLIĞI DÜZELTMELİDİR! ELAZIĞ BELEDİYESİ BU HAKSIZLIĞI DÜZELTMELİDİR!
TCDD Samsun Garı İşletme Müdürü Hasan Kokuroğlu, hizmet binalarının renginin nasıl olması gerektiğini halka soracaklarını açıkladı.

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) Samsun Garı İşletme Müdürü Hasan Kokuroğlu yaptığı açıklamada, başlatılan çalışma ile kurumun hizmet verdiği binanın modern hale getirileceğini söyledi. Tadilat işlemlerinin devam ettiğini belirten Kokuroğlu “Başlatılan tadilat işlemleri ile misafirhanemiz, yolcuların bekleme yerleri, binanın dış cephesi ve elektrik tesisatları yenilenecek. Tadilat işlemleri sonucunda Samsun'a yakışan bir binayı kazandırmış olacağız. Tadilat işlemlerinin 45 gün daha sürmesi planlanıyor." dedi.


" RENK TALEPLERİNİZİ KURUMA BİLDİREBİLİRSİNİZ "

TCDD Samsun Garı hizmet binası renginin nasıl olması gerektiğini halka soracaklarını açıklayan Müdür Kokuroğlu “ TCDD Genel Müdürlüğümüzün katkıları ile Samsun’a kazandıracağımız modern hizmet binasının renginin nasıl olması gerektiğini vatandaşlara soracağız. Vatandaşlarımız hizmet binamızı hangi renkte görmek istediklerini bize bildirebilirler. Biz bu bildirimler sonucunda oluşacak çoğunluk rengi kabul edip hizmet binamızı bu renge boyamayı düşünüyoruz. Vatandaşlarımız bu uygulamaya ilgi göstermesini ve talep ettikleri rengi bize bildirmelerini istiyoruz." şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim