BAYBURT'TA HÜZÜN VERİCİ SAHNE... BU GİDİŞ NEREYE? BAYBURT'TA HÜZÜN VERİCİ SAHNE... BU GİDİŞ NEREYE?
Türkiye Ekonomi Bankası (TEB) Karadeniz Bölge Direktörü Mahmut Kiremitçi, TEB Karadeniz Bölge KOBİ Bankacılığı Satış Müdürü Sameddin Yılmaz, TEB Samsun Şube Müdürü Faruk Tahir Beyazıt, Prof. Dr. Tamer Müftüoğlu ile birlikte Samsun Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu’nun şehir dışında olması sebebiyle TEB’li Yöneticileri Başkan Yardımcıları Haluk Akyüz ve Mustafa Kemal Şahin ağırladı.
TEB Ekonomi Bankası Karadeniz Bölge Direktörü Mahmut Kiremitçi, 5 Mart tarihinde Canik Kültür Merkezi’nde KOBİ’lere yönelik TEB KOBİ Akademisi tarafından gerçekleştirilecek olan eğitim programı hakkında Samsun TSO Başkan Yardımcıları Akyüz ve Şahin’i bilgilendirdi.

Ücretsiz olan eğitime tüm Samsunlu KOBİ’leri davet eden Kiremitçi, "KOBİ'lerin geleceğe güvenle bakması için finansal desteğin yanında bilgiye de ihtiyacı var. TEB KOBİ'lere yönelik bankacılık ürünlerinin yanında TEB KOBİ Akademi Eğitim Programı ile KOBİ'lerin büyüme ve gelişme çabalarına bilgi desteği sağlıyor. TEB KOBİ Akademi ücretsiz eğitimleri ve atölye çalışmalarıyla büyüme çabasındaki KOBİ’lere yön veriyor, yol gösteriyor. Daha çok başarı ve daha çok kazanç için, KOBİ'lerin ufkunu geliştiren eğitimlerimize Samsunlu KOBİ’lerimizi bekliyoruz." dedi.

Samsun TSO Başkan Yardımcıları Mustafa Kemal Şahin ve Haluk Akyüz de, ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek, "Gelişen ve değişen dünyada KOBİ’lerin ayakta kalması için eğitim desteğinin önemi çok büyük. Bu amaç doğrultusunda KOBİ’lerimize finansal desteğin yanında eğitimlerle katkı veren TEB’e çok teşekkür ediyoruz. Oldukça önemli gördüğümüz TEB KOBİ Akademisi’ne KOBİ’lerimizin katılımı yönünde oda olarak gereken hassasiyeti göstereceğiz." diye konuştu.

Editör: TE Bilisim