TRABZON'DA TEMEL'İN KARDEŞİNDEN DAHA İLGİNÇ HİKAYE! TRABZON'DA TEMEL'İN KARDEŞİNDEN DAHA İLGİNÇ HİKAYE!
Gaziantep'in Nizip ilçesinde Nizip Mesleki Eğitim Merkezi ve Nizip Madeni Sanatkârlar Odası’nın yürüttüğü 'Esnaf Zamanı SODES’le Yakalıyor–2' projesi kapsamında eğitimlerini tamamlayan 261 esnafa belgeleri düzenlenen törenle verildi.

Katıldıkları eğitim programını başarıyla tamamlayan sanayi esnafının belgeleri Nizip Sanayi Sitesi Toplantı Salonu'nda verildi. Nizip Mesleki Eğitim Merkezi ve Nizip Madeni Sanatkârlar Odası’nın birlikte yürüttükleri 'Esnaf Zamanı SODES’le Yakalıyor–2' Projesi kapsamında Nizip Mesleki Eğitim Merkezi gelişen teknolojiyi yakalamak isteyen esnafa yönelik kurslar düzenliyor. Esnaflara yönelik kendi meslekleri ile ilgili teknolojik yenilikler konusunda tanıtım yapıldığını belirten

Nizip Mesleki Eğitim Merkezi Müdür Baş Yardımcısı Süleyman Akpek, "Toplam 26 meslek kursu ile 405 esnafa eğitimlerden yararlandırmayı hedeflediklerini. Düzenlenen meslek kursları ile şu ana kadar 261 esnaf belge verdiklerini belirten. Süleyman Akpek; CNC Operatörlüğü, Bilgisayarlı Makine Çizim Tasarımı, Otomotiv Diagnostiği, Bina Yalıtım Sistemleri, TIG ve MIG kaynakçılığı, Ağır ve Tehlikeli İşler alanlarında eğitimler ve kursiyer başvurularının da devam ettiğini belirtti.

Yenilenen Nizip sanayi sitesi toplantı salonunda düzenlenen belge dağıtım töreninin sonunda Nizip Madeni Sanatkârlar Odası da projeye destek veren sanayi esnafını da plaketle ödüllendirdi. Törene Nizip Kaymakamı Yaşar Karadeniz, Garnizon Komutanı Cem Çerkezoğlu, Emniyet Müdürü Mustafa Kantar, daire amirleri,kursiyerler ile sanayi esnafı katıldı.

Editör: TE Bilisim