Mardin’de yok böyle bir dava yaşanıyor! Mardin’de yok böyle bir dava yaşanıyor!
Ankara’nın Çubuk Belediyesi, sıkıştırmalı çöp kamyonu alarak temizlik filosunu yeniledi. İlçede 24 saat esaslı hizmet veren ve atık toplama hizmetlerini kendi araçlarıyla yürütecek olan Çubuk Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, araç filosuna 7 adet sıkıştırmalı çöp kamyonu aldı.

Daha önce temizlik işlerini araçlarıyla birlikte ihale yaptıklarını hatırlatan Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, yapılan yeni çalışma ile kendi araçlarını alarak sadece personelin ihale edildiğini söyledi. İlçe temizliğinin kendisi için çok önemli olduğunu vurgulayan Başkan Özden, ilçenin her köşesinin ve 35 mahallesinin pırıl pırıl olmasını için var güçleri ile çalıştıklarını ifade etti. Özden, şunları söyledi: "Milletimizden aldığımız bu gücü, belediyemizin kaynaklarını tasarruflu kullanarak yine milletimize hizmet olarak sunuyoruz. İlçemizin bugünü geçmiş senelerle kıyaslandığında, yaptığımız yatırımlar, yaşanan değişim ve dönüşümler ortaya çıkacaktır. Çubuk Belediyesi olarak her geçen gün kendimizi tazeliyor, heyecanımızı yeniliyor ve tecrübemize tecrübe katıyoruz.’’

Bu projeyi temiz ve güzel olan Çubuk'un temizlik kalitesini daha da artırmak ve kaynaklardan biraz daha tasarruf etmek için başlattıklarını anlatan Başkan Özden, "Daha önceki seneler yapılan ihalelerde hem araç hem de personel birlikte ihale yapılmıştı. Bu yıl yeni yapılan ihalede sadece personelin alımı yapıldı. Temizlik işlerinde kullanılan araçlar belediyemiz tarafından satın alınırken, 36 ayın sonunda bu araçlar belediyemize kar olarak kalacak. Elimizdeki mevcut araçlarla birlikte şu anda temizlik filomuz toplam 11 adet sıkıştırmalı çöp kamyonu ve 75 personel ile ilçemize hizmet vermektedir.’’ diye konuştu.
Editör: TE Bilisim