Erzurum Horosan'da halk otobüsü şarampole uçtu! Ölü ve yaralılar var Erzurum Horosan'da halk otobüsü şarampole uçtu! Ölü ve yaralılar var
Tirebolu İş Hayatı Derneği (TİŞHAD), 'KOBİ’ler için KOSGEB Destekleri' konulu seminer düzenledi.

        KOSGEB Giresun İl Müdürü M. Mustafa Kurt’un konuşmacı olarak katıldığı seminerin açılış konuşmasını yapan dernek başkanı Seyfullah Tıkman, kuruluşlarından bu güne derneği geleneksel dernekçilikten üretken ve aktif bir konuma, hatta trend belirleyici bir konuma taşımayı ana hedef olarak belirlediklerini söyledi. Tıkman, "Bizler değişen ve gelişen dünya düzeni içinde sivil toplum bilincinin Tirebolu için fevkalade önemli olduğuna inanıyoruz. Hatta net olarak görüyoruz." dedi.

        Seminerde konuşan KOSGEB Giresun İl Müdürü M. Mustafa Kurt, destek programları hakkında katılımcılara bilgi verdi. Kurt, bilgilendirmenin ardından katılımcıların sorularını cevapladı.

        Seminer sonunda konuşan Kaymakam Ö. Lütfi Yaran, “Bu seminerler faydalı olup, Tirebolu’nun çehresini değiştirecektir. Yapılacak projelerle Tirebolu’nun gücüne güç katmalıyız. Bu programı düzenleyen dernek yönetimine teşekkür ederim.” şeklinde konuştu. Kaymakam Yaran, KOSGEB İl Müdürü Kurt’a plaket verdi.

Editör: TE Bilisim