Bariyerlere saplandı! İstanbul güne 'kilit trafik' ile uyandı Bariyerlere saplandı! İstanbul güne 'kilit trafik' ile uyandı
Şırnak kent merkezinde bulunan TOKİ sakinleri için bir spor salonu açıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Komiseri olan Süleyman Yiğit'in çabaları Şırnak Valiliği, İl Emniyet Müdürlüğü ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün destekleriyle inşa edilen TOKİ spor salonunun açılışı yapıldı. Açılışa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Selahattin Yürenç, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Necmettin Akça, İl Emniyet Müdürlüğü birim şube müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğünde polis memuru ve aynı zamanda beden eğitimi öğretmenliği mezunu olan Songül Karabulut antrenörlüğünde bayanlara aerobik, fitnes,plates ve step, çocuklara ise cimnastik kursu verilecek. Açılış dolayısıyla bir konuşma yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Selahattin Yürenç, “Bu tip güzel projelerde İl Emniyet Müdürlüğümüzün sürekli bir uğraş ve çalışma içinde olmalarından ötürü kendilerine teşekkür ediyorum. Bu spor salonu ev hanımları, çalışan bayanlar ve kıymetli çocuklarımıza hizmet verecek olması önemini daha da artırmaktadır. Bayanların ve çocukların ilimizde yapabileceği en iyi aktivitelerden biri spordur. Bu tip yerleri elimizden geldiği ve şartları da zorlayarak açmamız lazım. Ne acıdır ki bizler büyük marketlerde alışveriş yaparken çocuklarımız sokaklarda başıboş dolaşıyor. Kaybedeceğimiz tek bir gencimiz yoktur. Bunun vebali oldukça ağırdır. Bu artık bir hizmetten çok vicdani bir iş noktasına dayanmıştır. Maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen başta Süleyman Yiğit olmak üzere herkese teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

İl Emniyet Müdür Yardımcısı Necmettin Akça da “Bugün bu açılışta bizleri yalnız bırakmayan, maddi ve manevi desteğiyle yanımızda olan İl Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Selahattin Yürenç'e teşekkür ediyorum. Bu güzel mekanın vatandaşlarımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.” dedi.

Editör: TE Bilisim