ELAZIĞ BELEDİYESİ BU HAKSIZLIĞI DÜZELTMELİDİR! ELAZIĞ BELEDİYESİ BU HAKSIZLIĞI DÜZELTMELİDİR!
Vatandaşlardan gelen şikayet üzerine Toprakkale Belediyesi ekiplerinin Karataş mahallesinde yaptığı çalışmalar sonunda kanalizasyon borusuna beton döküldüğü belirlendi.

Toprakkale Belediyesi Karataş mahallesi Lise sokaktaki kanalizasyon hattından gelen şikayetler üzerine bölgede hemen çalışmalara başlayan belediye ekipleri yaptıkları kazılarda Toprakkale Yüksel Uluğ Stadı yanındaki Lise sokakta kanalizasyon borularının içine beton dökülüp kapatıldığını tespit etti.

Toprakkale Belediye Başkanı İbrahim Demirci, konuya ilişkin şunları kaydetti: "Mahalle sakinlerimizden gelen ihbarlar üzerine hemen ekiplerimizi kanalizasyon hattının sıkıntılı olduğu Lise sokağına yönlendirdik. Ekiplerimiz yaptıkları müdahale ile hattın açılmadığını gördüklerinde daha büyük bir sorun olabileceğini bildirdi. Biz de bunun temelini bulmak için hattın bazı bölgesinde kazı çalışması yaptık. Kazıdan sonra gördüğümüz manzara gerçekten üzücüydü. Kanalizasyon hattı beton dökülerek doldurulmuş ve tıkanmıştı. Ekiplerimiz hemen boruları yenileyerek sorunu ortadan kaldırdı. Fakat bu mahalle sakinlerine verilen hizmeti engellemek için boru hattına sabotaj yapmışlar. Belediye olarak hizmet etmek için var gücümüzle çalışıp kimseye boyun eğmeyeceğiz. Olayla ilgili inceleme başladık. Polis ile birlikte sorumlular bulup mahkeme önünde adalete ve halka hesap verecekler."

Birilerinin borç batağına bırakılmış bir belediyeyi tekrar canlandıracaklarını belirten Demirci, "Belediye olarak kendi imkanlarımızla dur durak bilmeden çalışacağız. İlçemize en iyi hizmeti vermeye devam edeceğiz. Kimsenin şüphesi olmasın en kısa sürede Toprakkale hak ettiği hizmetlere kavuşacaktır." diye sözlerini tamamladı.

Editör: TE Bilisim