BAYBURT'TA HÜZÜN VERİCİ SAHNE... BU GİDİŞ NEREYE? BAYBURT'TA HÜZÜN VERİCİ SAHNE... BU GİDİŞ NEREYE?
Özel Toros Yağmur Anadolu Lisesi masa tenisi takımı Kırşehir’de düzenlenen Gençler Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası’nda Türkiye ikincisi oldu.

Okul Sporları Faaliyetleri kapsamında düzenlenen Gençler Masa Tenisi Türkiye Birinciliği Yarışmaları Kırşehir Aşıkpaşa Spor Salonu’nda yapıldı. Toros Yağmur Anadolu Lisesi Masa Tenisi Takımı 12-14 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilen Türkiye Şampiyonası’nda ikinci oldu. Antalya’daki müsabakalardan birinci çıkmayı başaran Yağmur Lisesi masa tenisi takımı, Çorum’da düzenlenen bölge grup maçlarında da birinci olmuştu. Ardından Kırşehir’de katıldığı Türkiye Şampiyonası’nda birinciliği kıl payı kaptırdı. Toros Yağmur Lisesi masa tenisi takımı öğrencileri Şule Nur Tosun, Burçak Baş, Nermin Canter sporla çok küçük yaşlardan itibaren uğraştıklarını ve devam edeceklerini dile getirdi.

Toros Yağmur Fen – Anadolu Liseleri Müdürü Serkan Yavuz üst üste gelen başarıların kendilerini ve öğrencilerini motive ettiğini ifade etti. Yavuz, masa tenisinde takımlarının Antalya ve bölge grup birincisi olduktan sonra kendileri gibi çok zorlu rakiplerle Türkiye Şampiyonası’nda karşılaştığını belirtti. Geçen sene masa tenisinde Türkiye birincisi dünya 10.’su olduklarını hatırlatan Yavuz, “Masa tenisi takımı öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyorum.” dedi.

Editör: TE Bilisim