TRABZON'DA TEMEL'İN KARDEŞİNDEN DAHA İLGİNÇ HİKAYE! TRABZON'DA TEMEL'İN KARDEŞİNDEN DAHA İLGİNÇ HİKAYE!
Mersin Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna 2013 yatırım programlarında yer alan yüzme havuzu ve amfi tiyatro projesini de en kısa sürede hayata geçireceklerine belirtti. Toroslar Belediye Meclisi Belediye Başkanı Hamit Tuna başkanlığında toplandı. Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantı, yoklama ve bir önceki birleşime ait karar özetinin okunarak oy birliğiyle kabul edilmesiyle başladı. Belediye meclisinde 12. Mersin Uluslararası Müzik Festivali'ne
90 bin TL maddi destek sağlanması kabul edildi. Belediye Başkanı Hamit Tuna meclis toplantısında yaptığı konuşmada Halkkent Mahallesi'nde yaklaşık 12 bin metrekarelik alanda başlatılan kültür merkezi projesini, önümüzdeki 8 ay içerisinde bitirmeyi hedeflediklerini belirtti. Tuna, kültür merkezinin Toroslar halkının kültür ve sanatla buluşma noktası olacağını söyledi. Çağdaşkent Mahallesi’nde 22 bin metrekarelik inşa ettikleri Mersin’in en büyük Cumhuriyet Meydanı projesi çalışmalarının ise tamamlandığını vurgulayan Tuna, bu projelerin yanı sıra açık yüzme havuzu ve amfi tiyatro projelerini de yakın zamanda başlatacaklarını kaydetti.
2013 yılı yatırım programlarında iki önemli projelerinin daha bulunduğunu anlatan Tuna şöyle devam etti: "Biri Çukurova Mahallesi'nde 18 bin metrekare alanda yapacağımız açık yüzme havuzu projemiz, diğeri ise H.Okan Merzeci Mahallesi'nde 9 bin metrekare alanda inşa edeceğimiz amfi tiyatro projesidir. Yüzme havuzu projesinin kamulaştırmasını bitirdik. İki projemiz de tamamlandıktan sonra bölgeye kültürel ve sosyal bir katkı sağlayacak. Bu iki projemiz de meclisimizin aldığı önemli kararlardan bir tanesidir.”

Editör: TE Bilisim