Bariyerlere saplandı! İstanbul güne 'kilit trafik' ile uyandı Bariyerlere saplandı! İstanbul güne 'kilit trafik' ile uyandı
Jandarma Genel Komutanlığı Denetleme ve Değerlendirme Başkan Yardımcısı Tuğgeneral Ünal Karaosmanoğlu, Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah’ı ziyaret etti.

Vali Cerrah tarafından Valilik önünde karşılanan Tuğgeneral Ünal Karaosmanoğlu, Valilik Şeref Defterini imzaladı. Tuğgeneral Ünal Karaosmanoğlu’na ziyaretinde İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Hakan Özkan ve İl Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren eşlik etti.

Vali Celalettin Cerrah, Tuğgeneral Ünal Karaosmanoğlu’nun ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade ederek, "Komutanımız, Adana Bölge Komutanı görevinde bulunduğu sırada birlikte görev yapmıştık. Bugün de bölgemizde bulunan birlikleri denetlemek için Osmaniye’de bulunuyorlar. Valiliğimizi ziyaret ettiği için kendisine teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Jandarma Genel Komutanlığı Denetleme ve Değerlendirme Başkan Yardımcısı Tuğgeneral Ünal Karaosmanoğlu ise birlikleri denetlemek için Osmaniye’de bulunduğunu ve Vali Cerrah’a da bu vesile ile nezaket ziyaretinde bulunduklarını söyledi.

Editör: TE Bilisim