Erzurum Horosan'da halk otobüsü şarampole uçtu! Ölü ve yaralılar var Erzurum Horosan'da halk otobüsü şarampole uçtu! Ölü ve yaralılar var
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Kastamonu Bölge Müdürlüğü, resmi istatistik üretim sürecinde kurumlarla işbirliğine devam ediyor. Bu kapsamda TÜİK Bölge Müdürlüğü ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü arasında tarım istatistikleri konusunda işbirliği ve protokol yapıldı.

        TÜİK Bölge Müdürü İsmail Gökalp ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Osman Yaman’ın katılımıyla, Resmi İstatistik Programı (RİP) kapsamında üretilen tarım istatistiklerinin iyileştirilmesi ve kalitesinin arttırılması için protokol imzalandı.

        Protokolün imzalandığı toplantıda, Resmi İstatistik Programı kapsamında idari kayıtlar yoluyla üretilen tarım istatistiklerin (bitkisel ve hayvansal üretim istatistikleri, tarımsal fiyatlar, tarımsal alet ve makine istatistikleri) kapsam eksikliğinin olmaması, kalitenin artırılması ve istatistiklerin iyileştirilmesi için toplantıya katılan kurumların gereken gayreti ve hassasiyeti göstermesi istendi.

Editör: TE Bilisim