Erzurum Horosan'da halk otobüsü şarampole uçtu! Ölü ve yaralılar var Erzurum Horosan'da halk otobüsü şarampole uçtu! Ölü ve yaralılar var
Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, birlik olunursa her türlü zorluğun üstesinden kolaylıkla gelinebileceğini belirtti.
Mersin Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği'nin bilgilendirme toplantısına katılan Başkan Tuna, ülke ekonomisinin kurtuluşunun üretimden geçtiğini söyledi.
Birlik ve dayanışma içerisinde hareket ederek her türlü zorluğun üstesinden gelinebileceğini vurgulayan Başkan Tuna; “Çiftçilerin, kaliteli ürünler üretmesi her alanda olduğu gibi tarım ve hayvancılık alanında da diğer ülkelerle yarış halinde olmamızı sağlar. Bu toplantılar çiftçilerimizin yeni oluşumlardan haberdar olması ve kendilerini geliştirmeleri açısından çok önemlidir. Toplumun her kesimine olduğu gibi çiftçilerimize de destek oluyoruz. Bugüne kadar sizlerin yanında olduk. Bundan sonra da olmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.
Birlik Başkanı Mehmet Akdoğan’ın sahipliğini yaptığı programda yetiştiricilere danışmanlık hizmetleri hakkında bilgiler verildi.

Editör: TE Bilisim