ELAZIĞ BELEDİYESİ BU HAKSIZLIĞI DÜZELTMELİDİR! ELAZIĞ BELEDİYESİ BU HAKSIZLIĞI DÜZELTMELİDİR!
Bursa merkez Osmangazi Belediyesi, Tuna Mahallesi pazarını Çiftehavuzlar Fatih Yaşam Merkezi bünyesindeki kapalı pazar alanına taşıdı.

    Akpınar Yaşam Merkezi ve Çarşamba Pazarpark’ın ardından, Tuna Mahallesi de kapalı pazarına kavuştu. Çiftehavuzlar Fatih Yaşam Merkezi’nde, 77 esnafın tezgâh açtığı Tuna Mahallesi Cuma Pazarı’nda ilk gün Osmangazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri vatandaşlara ve esnafa sıcak salep ikramında bulundu.

    Modern ve konforlu yapısı, ferah ortamı ile yepyeni bir alışveriş döneminin başladığı pazarda, esnaf ve alışveriş yapan vatandaşlar, rahat ve düzenli alışverişin keyfini çıkardı. Vatandaşlar ve pazar esnafı, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’a teşekkür etti ve diğer mahallelerin de aynı imkâna kavuşmasını diledi.

    Çiftehavuzlar Fatih Yaşam Merkezi’nin alt katında yer alan otopark da pazara gelen esnaf ve vatandaşa büyük kolaylık sağlıyor. Esnaf, ürünlerini pazar alanına taşıdıktan sonra aracını otopark çekiyor. Yine alışveriş yapan vatandaşlar da, araçlarıyla geldiklerinde park yeri sorunu yaşamıyor.

Editör: TE Bilisim