Bariyerlere saplandı! İstanbul güne 'kilit trafik' ile uyandı Bariyerlere saplandı! İstanbul güne 'kilit trafik' ile uyandı
Sapanca Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, ilçeyi yaz aylarına hazırlıyor. Ekipler çevre temizliği, ot kesme, fidan ve süs bitkilerinin ekiminin yanı sıra yeşil alanlar ve çocuk parklarının olduğu bölgelere oturma bankları ve dekoratif çöp kovaları koyuyor.

Sapancalıların, yaz mevsimini daha temiz ve güzel bir ortamda geçirebilmeleri için aralıksız çalışan ekipler, ilçe genelinde park, bahçe ve sorumluluk alanındaki diğer yeşil alanların temizlik, budama, çim biçimi ve kent mobilyaları onarımı gibi çalışmalarını da sürdürüyor.

Belediye yetkilileri, ilçenin yaz aylarında günübirlik ve yatılı ziyaretçi sayısının arttığını belirterek, “İlçemize gelenlerin, temiz ve rahat bir ortamda zaman geçirebilmesi için her türlü önlemi alıyoruz. Temizliği ön planda tutuyoruz. Oturma bankları ve çöp kovaları belirlenen bölgelere konuluyor. Temizlik İşleri'ne bağlı ekipler ise cadde ve sokaklarda her gün çöp toplama çalışması yapıyor.” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim