Mardin’de yok böyle bir dava yaşanıyor! Mardin’de yok böyle bir dava yaşanıyor!
Türk Eğitim Sen Antalya 2. Nolu Şube Başkanı Fethi Kurt, terörün, 'Çözüm süreci denilerek terör örgütünü serbest bırakma ve sürece bir helal gelmesin' denilerek göz yumulmasından kaynaklandığını söyledi. Şehit cenazelerinin hep Anadolu'dan fakir ve dar gelirli ailelerin çocukları olduğuna dikkat çeken Kurt, "Nedense şehit cenazeleri hep gecekondudan çıkıyor. Üst düzey bürokrat, bakan çocuklarına baktığımızda da ya çürük raporu alıyor ya da paralı askerlik yapıyorlar." dedi.

Terörün bugün artmasında şanlı Türk bayrağını kışladan indirilmesine göz yumanların payı olduğunu belirten Kurt, sözde çözüm süreci bahanesiyle İstanbul'un göbeğinde uzun namlulu silahlarla gezen terör örgütü mensuplarına zamanında müdahale edilmediğinin altını çizdi. Kurt, "Maalesef ülkemiz son yılların en büyük terör olayları ile karşı karşıya. Sanki bir iç savaş var. Terör örgütü aynı anda on ayrı noktada eylem gerçekleştirebiliyor. Ama birazcık zekası olan bunun böyle olacağını zaten biliyordu. Olan da hep gariban çocuklarına oluyor. Nedense ülkemizde hep şehit cenazeleri gecekondulardan kaldırılıyor. Zengin, üst kademe bürokrat, bakan, cumhurbaşkanı çocukları ya çürük ya da paralı asker nedense." ifadelerini kullandı.

Bugün ülkede terörün kol gezmesinde çözüm süreci adı altında 'terör örgütü mensuplarının uçaksavar dahil her türlü teçhizatı toplarken, yolları günlerce kesip kimlik kontrolleri yaparken, yollara hendek kazıp kapatırken' sessiz kalanların suçları olduğunu belirten Kurt, siyasi iktidarın, şimdi havadan terör mensuplarının kaldığı yerleri bombalamasının zamanında yapılmayan sivrisinekle mücadele etmek gibi halkın gözünü boyamaya yönelik göstermelik olduğunu kaydetti. Kurt, sözlerini şöyle sürdürdü: "Şimdi de tutar uçaklarla havadan mevzileri bombalar, terörle mücadeleyi sivrisinekle mücadele eder gibi yaparsanız kaç terörist öldürüldüğünü görüntüleyemezseniz. Kamuoyunu tatmin edemezsiniz. Halk buna seçim mi geçim mi diye haklı olarak sorar. TBMM tarafından, teröre kimlerin destek verdiği tespit edilmeli, zatların dokunulmazlığı kaldırılmalı. Terörle müzakere değil mücadele edilmeli. Şehadet şerbeti içen vatan evlatlarının ruhları şad olsun. Değerli ailelerine sabır ve metanet diliyorum."

Editör: TE Bilisim