İETT’den zam açıklaması: Biletler maliyeti karşılamıyor İETT’den zam açıklaması: Biletler maliyeti karşılamıyor
Aksaray'da 10 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek Türkçe Olimpiyatları'nın hazırlıkları devam ediyor. Türkçe Olimpiyatları Aksaray Tertip Heyeti, TÜSİAD Yönetim Kurulu ve Sütaş Grubu Başkanı Muharrem Yılmaz'ı ziyaret etti.

Aksaray Baro Başkanı Levent Bozkurt, Aksaray Üniversitesi Rektör Yardımcısı Kadir Yıldız, Ticaret Odası Başkan Vekili Ramazan Yılmaz, Aksaray Girişimci İşadamları Derneği Başkanı Reha Güven, MÜSİAD Şube Başkanı Kerim Yardımlı, Sema Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Avni Kulaksız ve Sema Eğitim Kurumları Genel Müdürü Musa Angıl'dan oluşan Türkçe Olimpiyatları Tertip Heyeti, TÜSİAD Yönetim Kurulu ve Sütaş Grubu Başkanı Muharrem Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Muharrem Yılmaz, Türkiye ekonomisinin gelecekte daha güzel olacağını çözüm sürecinin ekonomik anlamda güzel semereler vereceğini dile getirdi. Yılmaz, barış kardeşlik ortamının oluşturduğu hava ile Güney ve Doğu Anadolu’ya yatırım yapmayı planladıklarını ifade etti.

Türkçe Olimpiyatları'nın Aksaray’da yapılmasından dolayı memnuniyetini ifade eden Yılmaz, Kendisini de bir Aksaraylı olarak gördüğünü söyledi.

Türkçe Olimpiyatları Aksaray Heyeti, yakın ilgi ve alakasından dolayı Muharrem Yılmaz’a teşekkür etti.


Editör: TE Bilisim