Erzurum Horosan'da halk otobüsü şarampole uçtu! Ölü ve yaralılar var Erzurum Horosan'da halk otobüsü şarampole uçtu! Ölü ve yaralılar var
Türkiye İş Bankası, daha önce satranç takımları ve kitap hediye ettiği Kayseri’deki bir okula bu kez 10 adet dizüstü bilgisayar yardımında bulundu.

TOKİ Şehit Nazım İlkokulu öğretmenleri ve sınıf öğretmeni Erhan Koramaz’ın girişimi ve talepleri doğrultusunda Türkiye İş Bankası Genel Müdürlüğü’nün gönderdiği dizüstü bilgisayarlar okul yönetimine teslim edildi. Bankaya yardımlarından dolayı teşekkür eden Erhan Koramaz, “Daha öncede aynı banka tarafından okullarına satranç takımları ve okul kütüphanesi için yaklaşık 100 adet kitap bağışında bulunulduğunu ve bu desteklerin meyvesini satranç il üçüncüsü olarak almaya başardık.” dedi. Koramaz, çocukların bu destekler karşısında gözlerindeki tebessümlerle daha nice başarılara imza atacaklarına inandıklarını belirterek, başta Türkiye İş Bankası Genel Müdürü ve Kurumsal İletim Bölümü olmak üzere emeği geçen tüm çalışanlarına teşekkür etti.

Okul Müdürü Harun Ayaydın, “Ülkemizin kurucusu ulu önder Atatürk’ün kurduğu, eğitime yapılan yatırımın öneminin farkına varmış bu güzide kurumumuza ve talebi gerçekleştiren sınıf öğretmenine teşekkür ediyoruz. Benzer faaliyetlerle tüm teşebbüslerin eğitime destek vermelerini bekliyoruz” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim